Pinnekjøtt3

Årets pinnekjøtt

På Tuddal Høyfjellshotel tar vi fjelltradisjonene på alvor, spesielt når det kommer til mat.

Vårt pinnekjøtt er laget med kjærlighet og hentet fra lokale sauer som beiter i fjellene i Telemark rundt oss. Vi holder fast ved den tradisjonelle metoden, med god gammeldags tørking i stabburet vårt. Resultatet blir et saftig, smakfullt måltid som gir deg følelsen av å være på en ekte norsk gård. Du smaker fjellufta og fjellene selv i hvert eneste stykke.


Når du setter tennene pinnekjøttet vårt, tar du en bit av Norge med deg. Det er ikke bare mat; det er en reise tilbake i tid, til de enkle gledene av det norske høyfjellet. Velkommen til en ekte smak av norsk fjelltradisjon


Pinnekjøttet kommer i pakker á 2 kg og koster 595 pr kg.


Når vi begynner å pakke kjøttet vil du motta en mail fra oss med link for betaling, du kan da hente pinnekjøttet på Tuddal Høyfjellshotel eller på Kadettangen i Sandvika onsdag 13.desember kl 17.

Pakke1

Babettes feast

Annually for more than 20 years we have organized a special gourmet and culture weekend called Babettes feast.

Babettes feast