Vårt pinnekjøtt er laget med kjærlighet, av lam av rasen farga spæl fra Rørtveit Gard i Flatdal. Gården drives av Gunleik og Kathrine som har et høyt fokus på dyrevelferd og kvalitet. I tillegg til lam leverer de storfekjøtt av rasen Telemarks-fe, økologisk gris og eplemost til oss på Tuddal Høyfjellshotel.
Lammene går rett fra fjellbeite til slakteriet, noe som sikrer den gode smaken fra fjellet. Når vi lager pinnekjøttet, holder vi fast ved den tradisjonelle metoden med god gammeldags tørking i stabburet fra 1600-tallet. Resultatet blir et saftig, smakfullt pinnekjøtt.
Pinnekjøttet kommer i pakker á 2 kg og koster 595 pr kg.
Følg linken på venstre side til bestillingsskjema, for å sikre deg en bit av årets pinnekjøtt. Der får du også muligheten til å legge ved andre varer, vi kan levere før jul.
Når vi begynner å pakke kjøttet vil du motta en mail fra oss med link for betaling, du kan da hente pinnekjøttet på Tuddal Høyfjellshotel eller på Kadettangen i Sandvika onsdag 13.desember kl 17:00 til 17:30