Vårt pinnekjøtt er laget med kjærlighet, av lam av rasen farga spæl fra Rørtveit Gard i Flatdal. Gården drives av Gunleik, som har et høyt fokus på dyrevelferd og kvalitet. I tillegg til lam leverer de storfekjøtt av rasen Telemarks-fe, økologisk gris og eplemost til oss på Tuddal Høyfjellshotel.
Lammene går rett fra fjellbeite til slakteriet, noe som sikrer den gode smaken fra fjellet. Når vi lager pinnekjøttet, holder vi fast ved den tradisjonelle metoden med god gammeldags tørking i stabburet fra 1600-tallet. Resultatet blir et saftig, smakfullt pinnekjøtt.
Pinnekjøttet kommer i pakker á 2 kg og koster 595 pr kg.
Følg linken på venstre side til bestillingsskjema, for å sikre deg en bit av årets pinnekjøtt. Der får du også muligheten til å legge ved andre varer, vi kan levere før jul.
OBS! Vi leverer varer til Kadettangen i Sandvika også i år. Dette vil skje Mandag 15. desember klokken 18:00. (Det har tidligere stått 12. desember her, men det riktige er 15. desember).
Du kan velge levering til Kadettangen i bestillingsskjemaet oppe til venstre. Vi vil være på Kadettangen mellom 17:45 og 18:15, den 15. desember.
Når vi begynner å pakke kjøttet vil du motta en mail fra oss med link for betaling, du kan da hente pinnekjøttet på Tuddal Høyfjellshotel., eventuelt på Kadettangen om du har valgt det.