Kontakt

Kontakt

Slutt å lure, for hos oss får du vite!

Icon

Spør om alt fra ledige rom, priser, store og små arrangementer, menyer og kvaliteten på madrassen til hvordan været er, om fisken biter og om det er fyr i stampen når du kommer. Vi er der for deg. Ta kontakt på telefon, epost eller trykk på knappen under for å sende oss en henvendelse

Hvordan kommer du deg til Tuddal Høyfjellshotel?

Kom til herskapelige Tuddal Høyfjellshotel og la romantikken blomstre. Unnslippe hverdagens mas og nyt frisk luft, opplevelser og vakker natur, sammen. Hos oss serveres frokosten til langt på dag, så nyt en lang middag, etterfulgt av sene nattetimer foran peisen. Husk å bestill badestamp og kald champagne. Velkommen til oss!

Kontakt2
Ledig stilling

Vi søker etter eventyrlystene medarbeidere


I en vakker fjellbygd i hjertet av Telemark ligger Tuddal Høyfjellshotel.

Hotellet er et tradisjonsrikt og historisk hotell som ble bygd som et sanatorium i 1895. Hotellet har 20 rom, og en restaurant som serverer en fast 4 retters meny hver kveld, av høy kvalitet. På tunet vårt har vi både kafe, bakeri og en liten landhandel. Vi etterstreber å gi gjestene våre “godfølelsen”, og det autentiske Tuddal. Vårt mantra er “850 meter over hverdagen”, -og her er det godt å være! Vi elsker å begeistre og fortelle historier om hotellet og Tuddal.

Ofte stilte sprøsmål

Mat og drikke

Innsjekk og utskjekk

Bil og kommunikasjon