Karinagunnar 557

Hotellet

På solsiden av Gaustatoppen ligger det best bevarte trehotellet i Norge, Tuddal Høyfjellshotel.

Icon

Hotellet ble bygget i 1895 som et høyfjells-sanatorium, og har en imponerende samling av antikviteter og gamle møbler som både er utstilt og benyttet i daglig bruk. På hotellet i dag møter du den 5. generasjonen Gurholt.

Hotellet har et fantastisk kjøkken med både egenproduserte råvarer og fokus på lokalmat. Det servers en satt 4 -retters meny hver kveld klokka 19:00 inspirert av sesongens råvarer.

Kjøkkensjef og direktør Einar Gurholt har erfaring fra Michelin restauranter i inn- og utland. Vinkjelleren har mange spennende valg og hotellet har også sitt eget ølbryggeri, Fjellbryggeriet. En populær aktivitet for grupper er flatbrødbaking i hotellets eget bakeri.
Rommene er ikke store, men de er smakfullt innredet, og alle rom har sin egenart. Hotellet har totalt 20 rom, hvorav 18 rom i hovedhuset og 2 rom i annekset vårt.
Rommene i annekset er litt større og passer bra for familier og gjester med hund.

De som besøker hotellet vårt setter pris på den deilige roen, vi har ikke tv, men tilbyr gratis internett. Du er velkommen til å sitte foran peisen i stuene våre, nyte en god bok og et godt glass vin.

Det finnes også badstue med mulighet for å dukke seg i fjellvannet i bekken som renner forbi.

Hjertelig velkommen til oss!

Tuddalbok Lo Res 6
TUDDALBOK HI Res 8698 Kjøkken

Måltidet er den viktigste aktiviteten hos oss

Hotellet har et fantastisk kjøkken med både egenproduserte råvarer og fokus på lokalmat. Det servers en satt 4 -retters meny hver kveld klokka 19:00 inspirert av sesongens råvarer. Kjøkkensjef og direktør Einar Gurholt har erfaring fra Michelin restauranter i inn- og utland. Vinkjelleren har mange spennende valg og hotellet har også sitt eget ølbryggeri, Fjellbryggeriet. 

Frame 9482
TUDDALBOK HI Res 5325 3
Tuddal Hoyfjellshotel0004
TUDDALBOK HI Res 2837 vinter
Tuddal Hoyfjellshotel0003
Kontakt Kart

Nabolaget vårt

Tuddal Høyfjellshotel ligger på solsiden av den majestetiske Gaustatoppen

Hotellvegen 100, 3697 Tuddal