Tuddalbok Lo Res 3270

Måltidet

Den viktigste aktiviteten som tilbys hos oss er måltidet.

Icon

Fordi måltidet er en sosial og kulturell ramme om det å spise. Et måltid er et uttrykk for fellesskap. Måltidets suksess handler ikke bare om at maten er god, sunn, innbydende og lekker. Skal måltidet bli til den opplevelsen vi ønsker at det skal være, er stemningen og rammen rundt måltidet, måltidsatmosfæren, vesentlig.

Det gode måltidet skjerper nemlig både appetitten og livslysten. Derfor er måltidet hos oss også et møtested, en ramme for den gode samtalen og en arena for opplevelse i felleskap. Alt dette har betydning for det vi kaller Måltidets Estetikk, der maten, menneskene, omgivelsene og situasjonen er bestemmende for måltidets suksess.

Tuddalbok Lo Res 3349 2
IMG 7792
4 E0 A6599 87 DF 4 CFB BD03 BD96 F6 EB75 A0
IMG 8528
Maltidet2

Én servering - én meny

Vi serverer en satt fire- retters meny hver kveld klokka 19:00. Når du bestiller et rom med halvpensjon hos oss kan du glede deg over å vite at du har sikret deg en plass i restauranten vår. 

Barn er hjertelig velkommen. Vi har ikke en egen barnemeny, men halverer vår ordinære meny til en redusert pris. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Du kan også bestille to-retters og tre-rettes lunsj i restauranten vår fra 13:00 til klokka 15:00. 

Vi setter pris på å bli informert, gjerne 24 timer innen deres ankomst, om eventuelle allergier eller spesielle kostbehov du måtte ha. 

IMG 7030

Lidenskap for lokale råvarer

Vi inviterer deg til å bli med på denne gastronomiske reisen gjennom tid og tradisjon. La oss ta deg med på en smaksopplevelse som feirer våre lokale røtter og bringer deg nærmere maten du spiser. I over et århundre har vi perfeksjonert kunsten å skape delikate retter ved å bruke kun de mest autentiske og ferske råvarene. Og i dag ønsker vi å dele denne lidenskapen med deg.

Besøk oss og bli en del av vårt bærekraftige kulinariske fellesskap her i Telemark. Opplev gleden ved å støtte lokalsamfunnet, nyt maten som er elsket av generasjoner, og bli en del av vår historie som vi skriver videre sammen.

Maltidet7
0587 A4 C0 4 FC0 425 C 9 B79 0 A0 AC6 D4560 D

Vinkjelleren

Ingen ting er tilfeldig, og vinen er nøye utvalgt for å komplimentere det nydelige måltidet. Er samspillet mellom mat og drikke godt balansert tar det måltidet til nye høyder, og dette er samspillet vi elsker å leke oss med. Det er med samme utforsking og nysgjerrighet vi setter opp våres juicepakker, så velger du et alkoholfritt alternativ kan vi glede deg med en pakke som intensivere smaksopplevelsen også her. Vi kan også friste med en kjeller som er både innholdsrik og spennende. Om du har spesielle ønsker ta gjerne kontakt så tempererer vi vinen til din ankomst.