Påskepyntet bord

Påskesolen varer helt til Mai.

Kom til fjells etter påsken...

At julen varer helt til Påske er noe alle vet, men at påskesolen varer helt til Mai, er kanskje nytt for noen.

Bli med oss og forleng påskestemningen langt utover de vanlige dagene! På Tuddal Høyfjellshotel ønsker vi å utvide gleden med påsken helt til mai, og nå kan du oppleve denne fortryllende tiden ved å bestille vår eksklusive "Påskesolen varer helt til mai"-pakke.


Etter dagene med liv og latter under påskefeiringen, omskapes fjellene til en majestetisk og rolig oase. Dette er tiden for de mest uforglemmelige skiturene, hvor solen stråler og fjellandskapets stillhet omfavner deg.


Vi har skreddersydd denne spesielle pakken for deg, som gir deg sjansen til å forlenge påskestemningen i flere uker. Nyt vår gode atmosfære, deilige gourmetmåltider, forfriskende drikke og den ultimate avslapningen i vår velværebadstue. Avslutt dagene med et glass rødvin og en spennende krimbok fra vårt rikholdige hotellbibliotek.


Pakken gjelder for hele April for opphold på minimum to netter. Som en ekstra bonus inkluderer vår "Påskesolen varer helt til mai"-pakke en eksklusiv "Sun Care"-pose fra Rituals, komplett med tre solbeskyttelsesprodukter, myke badekåper på rommet, påskegodteri og en velkomstdrink.


Grip sjansen til å forlenge gleden av påsken og skape uforglemmelige øyeblikk på fjellet sammen med oss. Velkommen til en forlengelse av påskeparadiset – det er en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Fredrik i biblioteket
Sjokoladeterte
Skispor med gaustaknærne
Gjest i salongen