MÅLTIDER

Den viktigste aktiviteten som tilbys hos oss er måltidet.

Fordi måltidet er en sosial og kulturell ramme om det å spise. Et måltid er et uttrykk for fellesskap. Måltidets suksess handler ikke bare om at maten er god, sunn, innbydende og lekker. Skal måltidet bli til den opplevelsen vi ønsker at det skal være, er stemningen og rammen rundt måltidet, måltidsatmosfæren, vesentlig. Det gode måltidet skjerper nemlig både appetitten og livslysten.

Derfor er måltidet hos oss også et møtested, en markering av rytme, en ramme for den gode samtalen og en arena for opplevelse i felleskap. Alt dette har betydning for det vi kaller Måltidets Estetikk, der maten, menneskene, omgivelsene og situasjonen er bestemmende for måltidets suksess. Det er slik at mat og mennesker skal møtes før et virkelig måltid oppstår.

Vi er stolte over å kunne presentere et måltid som består av de beste kortreiste råvarene Telemark har å by på, presentert på en utsøkt måte. Einar står stort sett på kjøkkenet selv, og er opptatt av smaksopplevelser og sammensetninger. Og han vet godt hva som kreves: Før han tok over hotellet etter foreldrene sine, jobbet han for flere restauranter med stjerner i Michelin-guiden. Han har også vidreutdannet seg til vinkelner.

Vi serverer en fireretters meny hver kveld klokka 19:00, ikke glem å reservere bord!

Dagens meny kr. 750,-
Vinmeny kr. 550,-

[rev_slider_vc alias=”maltider”]